Vitaal Podotherapie

Podotherapie Zierikzee

Jannewekken 10a
4301 HH  Zierikzee

Vitaal Podotherapie Zierikzee is gevestigd in het centrum voor gezondheid en welzijn ‘Hart in Zierikzee’.

Openingstijden podotherapie Zierikzee

Vitaal podotherapie Zierikzee is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer: 085 – 1305734. Verder kunt u ook een afspraak maken via het contactformulier. Na het verzenden van het contactformulier wordt er telefonisch contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen.

Podotherapie Zierikzee en omgeving

Bent u op zoek naar Podotherapie in Zierikzee Dan bent u bij Vitaal Podotherapie aan het juiste adres. Uw podotherapeut voor deze locatie is Arjan Zandijk. Als oprichter en podotherapeut bij Vitaal Podotherapie zet ik mij dagelijks in om mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen te helpen, zo ook op de locatie in Zierikzee. Ik help u graag om pijnklachten aan voeten, knieën of heupen te verminderen of te laten verdwijnen door uw voetstand en/of looppatroon te corrigeren. In mijn praktijk behandel ik geen specifieke doelgroepen. Iedereen is welkom. Of het nu gaat om een kind, volwassenen of een oudere. Iedereen wordt met dezelfde zorg en aandacht begeleid.

Bereikbaarheid Vitaal Podotherapie Zierikzee

Vitaal Podotherapie Klaaswaal is op verschillende manieren toegankelijk.

Vitaal Podotherapie Zierikzee is met de auto uitstekend toegankelijk. Het gezondheidscentrum ‘Hart in Zierikzee’ bevindt zich vlakbij de grote parkeerplaats bij de Albert Heijn. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is dus ook rolstoeltoegankelijk.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken