Vitaal Podotherapie

Podotherapie Tholen

Dokter Tazelaarstraat 1
4695 BP Sint-Maartensdijk

Vitaal Podotherapie Tholen is gevestigd in het pand van Allévo thuiszorg.

Openingstijden Podotherapie Tholen

Vitaal podotherapie Tholen is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00 uur. Wanneer u op zoek bent naar een podoloog in Tholen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vitaal podotherapie is slechts op een kleine 10 minuten gelegen van Tholen. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer: 085-1305734. Ook is het mogelijk om ons te e-mailen om een afspraak te maken. Dit kan via het e-mailadres: info@vitaalpodotherapie.nl. Of vul eenvoudig het contactformulier in.

Welkom bij Vitaal Podotherapie Tholen

Ik heet u van harte welkom bij Vitaal Podotherapie in de omgeving Tholen. Mijn naam is Arjan Zandijk en ik ben uw podotherapeut voor de locatie Tholen. Vitaal Podotherapie is een moderne eenmanszaak voor podotherapie. Met zorg en aandacht help ik mensen om weer pijnvrij te functioneren. Dit zijn mensen met voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematieke klachten. Dit doe ik met behulp van de nieuwste technieken en de nieuwste behandelmethodes. Daarnaast ben ik gevestigd in verschillende (para) medische centra. Hierdoor heb ik nauw contact met andere zorgverleners. Hierdoor worden de behandelmogelijkheden vergroot en wordt er laagdrempelige zorg gecreëerd.

Uw podoloog voor voet gerelateerde klachten

Heeft u last van uw voet, hiel, teen, enkel, been of rug? Dan kan een podotherapeut uw helpen om weer pijnvrij te functioneren. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van voetklachten, hielklachten, teenklachten, enkelklachten, beenklachten en rugklachten. Bekijk ook eens ons klachtenoverzicht voor een overzicht van de meest voorkomende klachten in onze praktijk.

Hoe gaat Vitaal Podotherapie Tholen te werk?

Allereerst brengen wij uw klacht of klachten helder in beeld. Ik begin dan ook met een vraaggesprek en vervolgens vindt er een uitgebreid onderzoek plaats met behulp van de nieuwste technologie. Hierbij wordt er onder andere een 3D-voetscanner en een digitale drukmat gebruikt. Hierna worden de behandelmogelijkheden besproken en een behandelplan gemaakt. Hierbij kunnen er ook verschillende hulpmiddelen gebruikt worden, zoals een orthese of podotherapeutische steunzolen.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken