Vitaal Podotherapie

Podotherapie Sint-Maartensdijk

Dokter Tazelaarstraat 1
4695 BP Sint-Maartensdijk

Vitaal Podotherapie Sint-Maartensdijk is gevestigd in het pand van Allévo thuiszorg.

Openingstijden Podotherapie Sint-Maartensdijk

Vitaal podotherapie Sint-Maartensdijk, in de omgeving van Tholen, is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00. U kunt op diverse mogelijkheden een afspraak maken. Maak bijvoorbeeld eenvoudig een afspraak door online het contactformulier in te vullen. Na het invullen van het contactformulier wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak. Ook kunt u zelf telefonisch een afspraak maken door te bellen naar het nummer 085 – 1305734.

Podotherapie Tholen en omgeving

Bent u op zoek naar podotherapie in Tholen en omgeving? Dan bent u bij Vitaal Podotherapie aan het juiste adres. Vitaal zijn is iets wat we allemaal willen. Iedereen wil zorgeloos en pijnvrij kunnen bewegen. Helaas is dit niet altijd het geval. Een pijnlijke voet, een zere knie of irritatie in de heupen is iets wat zomaar kan ontstaan. U wilt dan graag dat uw pijnklachten opgelost worden. Hiervoor kunt u bij Vitaal Podotherapie terecht. Als podotherapeut help ik mensen met voetklachten, voet gerelateerde klachten en houdingproblematiek om weer pijnvrij te kunnen functioneren. Als podotherapeut in Tholen en omgeving maak ik gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethodes om zo het beste resultaat te bereiken.

Bereikbaarheid Vitaal Podotherapie Sint-Maartensdijk

Vitaal Podotherapie Sint-Maartensdijk is op verschillende manieren toegankelijk.

Per bus zijn we eenvoudig bereikbaar. Vanaf busstation Bergen op Zoom neemt u bus 108 richting St. Annaland. U stapt vervolgens uit bij bushalte Provincialeweg in Sint-Maartensdijk. Vanaf deze bushalte is het nog een kleine 4 minuten lopen totdat u bij Vitaal Podotherapie Sint-Maartensdijk.

Ook per auto zijn we uitstekend bereikbaar. Vanaf Tholen rijdt u naar het zuidwesten op de Ten Ankerweg, richting de Molensingel. Op de rotonde neemt u na 400 meter de 2e afslag naar de Postweg. Sla na 2 km rechtsaf naar de Reimerswaalseweg/de N659. Ga vervolgens de eerste afslag linksaf naar de Postweg/de N286. Na 8,3 km slaat u vervolgens linksaf naar de Dokter Tazelaarstraat en heeft u Vitaal Podotherapie Sint-Maartensdijk bereikt.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken