Vitaal Podotherapie

Podotherapie Numansdorp

Industrieweg 7B
3286 BW Klaaswaal

Vitaal Podotherapie Numansdorp is gevestigd in Klaaswaal in het pand van Paramedisch Centrum Hoeksche Waard.

Openingstijden Podoloog Numansdorp

U kunt terecht bij Vitaal Podotherapie Numansdorp van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00 uur. De praktijk van Vitaal Podotherapie is gevestigd op een kleine 7 minuten rijden vanuit Numansdorp in het Paramedisch Centrum Hoeksche Waard in Klaaswaal. Heeft u voet gerelateerde klachten? Dan kunt u bij ons terecht. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar het nummer 085 – 1305734 . Daarnaast kunt u ons ook uiteraard mailen of ons contactformulier invullen.

Pijn aan uw voeten, rug of knieën?

Heeft u pijn aan uw voeten of last van vermoeide voeten? Last van uw rug of pijn in uw knieën? Maak dan een afspraak bij een podoloog. Deze klachten gaan namelijk vaak niet vanzelf over. Een podoloog kan u helpen om weer pijnvrij te functioneren. Niet alleen bij voetklachten, maar ook voet gerelateerde klachten, zoals hielklachten, teenklachten, enkelklachten, beenklachten en rugklachten kan een podotherapeut u helpen. Op onze website kunt u meer lezen over de klachten waarbij een podotherapeut u kan helpen. U vindt deze hier.

Hoe werkt een behandeling bij Podoloog Numansdorp?

Om cliënten te helpen om weer pijnvrij te kunnen functioneren maakt Vitaal Podotherapie gebruik van verschillende behandelmogelijkheden en technieken. Allereerst starten we met een vraaggesprek om de klacht helder in kaart te brengen. Vervolgens voeren we een uitvoerend onderzoek uit om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Na het onderzoek zal er een behandelplan worden opgesteld en indien nodig ook een hulpmiddel op maat worden gemaakt, zoals podotherapeutische zolen of een siliconen orthese.

Maak uw afspraak bij Podoloog Numansdorp

Mijn naam is Arjan Zandijk, uw podoloog van Numansdorp. Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk. Met zorg en aandacht help ik mensen om weer pijnvrij te functioneren. Dit zijn mensen met voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematieke klachten. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 085-1305734 of vul het contactformulier in.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken