Vitaal Podotherapie

Podotherapie Klaaswaal

Industrieweg 7B
3286 BW Klaaswaal

Vitaal Podotherapie Klaaswaal is gevestigd in het pand van Paramedisch Centrum Hoeksche Waard.

Openingstijden Podotherapie Klaaswaal

Vitaal podotherapie Klaaswaal, in de omgeving van Numansdorp en Puttershoek, is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00. Maak eenvoudig uw afspraak online door het contactformulier in te vullen. Wanneer u het contactformulier heeft ingevuld, dan wordt er telefonisch contact opgenomen met u voor het inplannen van een afspraak. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Hiervoor kunt u het nummer 085 – 1305734 bellen.

Podotherapie Numansdorp, Puttershoek en omgeving

Bent u op zoek naar podotherapie in Numansdorp, of een podoloog in Puttershoek en omgeving? Dan bent u bij Vitaal Podotherapie aan het juiste adres. Vitaal Podotherapie is een moderne eenmanszaak voor podotherapie. Met zorg en aandacht help ik, Arjan Zandijk, u graag met uw voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematiek om uiteindelijk weer pijnvrij te kunnen functioneren. Als podotherapeut maak ik dan ook gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethodes. Iedereen is welkom in mijn praktijk in de omgeving van Numansdorp en Puttershoek. Of het nu gaat om een kind, volwassenen of een oudere.

Bereikbaarheid Vitaal Podotherapie Klaaswaal

Vitaal Podotherapie Klaaswaal is op verschillende manieren toegankelijk.

Per bus zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanaf bushalte Zuidplein in Rotterdam pakt u busnummer 174 richting Numansdorp en stapt u uit bij bushalte Rijksstraatweg in Klaaswaal. Vanaf de bushalte is het nog een kleine 8 minuten lopen naar Vitaal Podotherapie Klaaswaal.

Daarnaast zijn we ook per auto goed bereikbaar.

Route vanaf Numansdorp

Komt u vanuit de richting Numansdorp dan gaat u via de Burgemeester de Zeeuwstraat en Rijksstraatweg richting Klaaswaal. Bij de rotonde gaat u rechtdoor naar de Rijksstraatweg/de N488. Na 2,4 km slaat u rechtsaf naar de Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde. Na 200 m slaat u af naar de Industrieweg en heeft u Vitaal Podotherapie Klaaswaal bereikt.

Route vanaf Puttershoek

Wanneer u vanuit de richting van Puttershoek komt dan neemt u de N491, Hoekseweg en Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde naar de Industrieweg in Klaaswaal.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken