Ga terug

Podotherapeutische

Steunzolen

Ambacht, Maatwerk en Precisie
Dat zijn onze drie sleutelwoorden voor het vervaardigen van op maat gemaakte podotherapeutische zolen, of ‘steunzolen’ zoals ze in de volksmond meestal worden genoemd.

Ambacht
Alle podotherapeutische steunzolen die onze werkplaats verlaten zijn met liefde gemaakt. Van het selecteren van het juiste materiaal tot het met de hand schuren en afwerken, elke stap in het productieproces is er één met oog voor detail. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgeloos en pijnvrij te kunnen bewegen en functioneren en daar zetten we ons dan ook dagelijks met veel passie voor in.

Maatwerk
Op basis van uw hulpvraag en de metingen vanuit het podotherapeutisch onderzoek wordt een therapieplan gemaakt voor de podotherapeutische steunzolen. Verschillende ondersteunende of corrigerende elementen worden vervolgens ingetekend in een online programma om uw op maat gemaakte podotherapeutische zolen te ontwerpen. Ieders lichaamsbouw en voeten zijn uniek en daarom kan alleen met 100% maatwerk podotherapeutische steunzolen het beste resultaat worden bereikt.

Precisie
Nauwkeurig te werk gaan is voor ons erg belangrijk. Bij het vervaardigen van podotherapeutische steunzolen zit het namelijk echt in de details. Alles moet kloppen. De juiste maat, zowel in de lengte als in de breedte. De perfecte aansluiting op de voet én in de schoenen. Zodra één aspect niet klopt, kan het optimale effect van de podotherapeutische steunzolen niet worden bereikt. Om een perfecte aansluiting onder de voet te kunnen garanderen maken wij gebruik van een 3D-scanner. Daarmee wordt de lengte, breedte en hoogte van de voet tot op de millimeter nauwkeurig in beeld gebracht.

Onze beloftes:
• Perfecte aansluiting onder de voet
• Optimaal comfort
• 100% maatwerk
• Perfect passend in uw schoenen (geen te grote steunzolen)

Kosten en vergoeding podotherapeutische zolen

De kosten voor een paar op maat gemaakte podotherapeutische steunzolen worden vaak geheel of grotendeels vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Wij hebben daarvoor een contract met álle zorgverzekeraars. Kijk op onze pagina vergoedingen voor meer informatie. Voor podotherapeutische steunzolen voor kinderen t/m 12 jaar hanteren wij een lager tarief. Uiteraard kunt u voor meer informatie over de kosten of vergoeding ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken