Ga terug

Revere

Comfortschoenen

Een verrassende bijkomstigheid

Oh, dat zijn fijne schoenen! Een veel gehoorde kreet, maar vaak geuit door mensen die puur op uiterlijk gekocht hebben en het comfort als een verrassende bijkomstigheid zien. Bij fijneschoenen.nl draait het om comfort. Onze schoenen; sneakers, sandalen, slippers en modeschoenen hebben allemaal deze beleving, maar dan met een zeer mooie, moderne vormgeving als verrassende bijkomstigheid!

Waarom revere comfortschoenen?

Het merk revere is ontstaan met als doel een veelgehoorde vraag op te lossen: Waarom kan ik geen comfortabele schoenen vinden die er fantastisch uitzien en geweldig lopen?

Ontwikkeld in Australië in samenwerking met ervaren voetspecialisten geven de schoenen voldoende stevigheid en demping en hebben ze allemaal een uitneembaar voetbed zodat u ook met uw eigen inlegzolen de stijlvolle revere schoenen kunt dragen.

Bij alle schoenen en sneakers worden opvulzooltjes meegeleverd die u onder de inlegzolen kan leggen indien u wat slipt of wanneer u gewoon wat strakker in de schoen wilt zitten. Dit geeft u de mogelijkheid om een schoen te creëren die perfect is voor u met een optimale pasvorm. De gehele collectie met de tarieven is te bekijken op www.fijneschoenen.nl en alleen bij ons in de praktijk te bestellen.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken