Vitaal Podotherapie

Podotherapie Heinkenszand

Hoefbladstraat 1
4451 TH Heinkenszand

Vitaal Podotherapie Heinkenszand is gevestigd in de praktijk van ‘Oefentherapie Cesar’ in het woonzorgcentrum de Fonteyne.

Openingstijden podotherapie Heinkenszand

Vitaal podotherapie Heinkenszand, in de omgeving van Goes, is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer: 085 – 1305734. Verder kunt u ook een afspraak maken via het contactformulier. Na het verzenden van het contactformulier wordt er telefonisch contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen.

Podotherapie Goes en omgeving

Bent u op zoek naar podotherapie in Goes? Dan bent u bij Vitaal Podotherapie aan het juiste adres. Uw podotherapeut voor deze locatie is Arjan Zandijk. Als oprichter en podotherapeut bij Vitaal Podotherapie zet ik mij dagelijks in om mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen te helpen, zo ook op de locatie in Heinkenszand. Ik help u graag om pijnklachten aan voeten, knieën of heupen te verminderen of te laten verdwijnen door uw voetstand en/of looppatroon te corrigeren. In mijn praktijk behandel ik geen specifieke doelgroepen. Iedereen is welkom. Of het nu gaat om een kind, volwassenen of een oudere. Iedereen wordt met dezelfde zorg en aandacht begeleid.

Bereikbaarheid Vitaal Podotherapie Heinkenszand

Vitaal Podotherapie Heinkenszand is op verschillende manieren toegankelijk.

Per bus zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanaf station Goes pakt u Conexxion Bus 23 richting ‘s-Heerenhoek Kerk. Bij de bushalte Gemeentehuis stapt u dan uit. Vanuit hier is het nog een kleine 8 minuten lopen naar de praktijk.

Ook per auto zijn we goed bereikbaar. We hebben voldoende parkeergelegenheden voor de deur waar u kunt parkeren.

Route vanaf Goes

Komt u uit de richting van Goes, dan neemt u de A256 en A58/E312 naar de Drieweg/Noordzakweg/N665 in ‘s-Heer Arendskerke. Neem hierna de afrit A58/E312. Ga verder op de Drieweg/N665 Naar Heinkenszand

Route vanaf Middelburg

Komt u vanuit de richting van Middelburg dan volgt u de A58 naar de Drieweg/N665 in Heinkenszand. Neem vervolgens de afrit Drieweg vanaf de A58. Ga verder op de Drieweg/N665 naar Heinkenszand.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken