Vitaal Podotherapie

Podotherapie Goes

Hoefbladstraat 1
4451 TH Heinkenszand

Vitaal Podotherapie Goes is gevestigd in de praktijk van ‘Oefentherapie Cesar’ in het woonzorgcentrum de Fonteyne.

Openingstijden podotherapie Goes

Vitaal podotherapie Goes is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00. Wilt u een afspraak maken bij een podoloog in omgeving Goes? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer: 085 – 1305734. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken via het contactformulier. Na het verzenden van het contactformulier wordt er telefonisch contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen.

Welkom bij Vitaal Podotherapie Goes

Bent u op zoek naar een podoloog in Goes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Slechts op een kleine 15 minuten rijden vanuit Goes vindt u de praktijk van Vitaal Podotherapie. Wilt u weer pijnvrij functioneren? Bij Vitaal Podotherapie ontvangt u advies op maat, een behandeling op maat en persoonlijke aandachte om weer pijnvrij te kunnen functioneren. U kunt bij ons andere terecht voor het verhelpen van voetklachten, hielklachten, teenklachten, enkelklachten, beenklachten en rugklachten.

Vitaal Podotherapie Goes biedt maakt diverse hulpmiddelen op maat, waardoor u weer pijnvrij kunt functioneren. Denk hierbij aan een siliconen orthese of aan podotherapeutische steunzolen.

Over Vitaal Podotherapie Goes

Vitaal Podotherapie Goes is een moderne eenmanszaak voor podotherapie. Uw podoloog voor deze locatie is Arjan Zandijk. Met zorg en aandacht help ik mensen met voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematiek om weer pijnvrij te kunnen functioneren. Dit doe ik met behulp van de nieuwste technieken en behandelmethodes. Doordat Vitaal Podotherapie gevestigd is in verschillende (para)medische centra is er ook nauw contact met andere zorgverleners. Dit vergroot de behandelmogelijkheden en creëert laagdrempelige zorg.

Bereikbaarheid Podoloog Goes

Vitaal Podotherapie Goes is op verschillende manieren toegankelijk.

Wij zijn uitstekend bereikbaar per bus en per auto. Vanaf het station in Goes pakt u de Conexxion Bus 23 richting ‘s-Heerenhoek Kerk. Bij de bushalte Gemeentehuis stapt u dan uit. Vanuit hier is het nog een kleine 8 minuten lopen naar de praktijk.

Ook per auto zijn we goed bereikbaar. We hebben voldoende parkeergelegenheden voor de deur waar u kunt parkeren.

Heeft u klachten?

Ik help u graag

Maak een afspraak zodat ik uw klachten kan behandelen!

085 1305 734Afspraak maken