Onze moderne

Behandelingen

Om cliënten te helpen van hun klachten af te komen, of te helpen om klachten te voorkomen, heeft Vitaal Podotherapie verschillende behandelmogelijkheden en technieken. Zo kan uw podotherapeut op basis van uw klacht of hulpvraag een passende behandeling voor u inzetten.

Uitgebreid

Onderzoek

Allereerst is het nodig om de hulpvraag of klacht helder in beeld te krijgen. De podotherapeut zal dan ook beginnen met een vraaggesprek. Vervolgens vindt er een uitgebreid onderzoek plaats om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Dit wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste technologie zoals een 3D-voetscanner en een digitale drukmat.

Lees meer

Passend

Advies

Wanneer het onderzoek is uitgevoerd en de oorzaak van de klachten duidelijk is zal de podotherapeut de behandelmogelijkheden bespreken, zodat in overleg met u een behandelplan kan worden gemaakt. Daarbij zal de podotherapeut u altijd een passend advies geven wat een spoedig herstel van de klachten beoogt.

Lees meer

Maatwerk

Hulpmiddelen

Als behandelmogelijkheden voor uw klachten beschikt een podotherapeut ook over diverse hulpmiddelen. Hulpmiddelen zoals podotherapeutische zolen en orthesen zijn vaak zelfs het belangrijkste onderdeel in het behandelplan. Alle hulpmiddelen  worden met de nieuwste technieken aangemeten en zijn 100% maatwerk.

Lees meer